Сем. Василеви, гр. София

Диди, както я наричаме всички вкъщи, е онова нещо, което идеално пасва на разбиранията ни за Човек – психолог. Не случайно Човек е преди титлата.  Тя печели нас и още стотици хора имено със своята автентичност,човещина, неподправеност и отдаденост на това, което прави и професионализма, с който го прави.

Във времето от 2009-та година насам, Димитрина Проданова е специалиста, към когото се обръщаме при сложни казуси около децата и нас самите, за които не намираме решение. Диди винаги помага!

Онова, което харесваме у Диди е нейният естествен стремеж да НЕ прави клиентите си (малки и големи) свои дългогодишни посетители „в нужда”. Липсват плашещите прогнози и задължаващия характер. Лекотата и приказната вяра в Доброто могат да се усетят във въздуха на непретенциозния й кабинет. А тя (Вярата в Доброто), както сме разбрали вече – е заразнаJ

Диди, пожелаваме ти нескончаема енергия, която да черпиш от слънцето и луната навсякъде по света – пътешествайки. Нека имаш й време да пишеш още книги, чрез които  да се докосваме и ние читателите, до твоя пътуван свят. Благодарим, че те има.

С уважение: Делян и Полина Василеви

Свързани публикации