Анна Генова, гр. София

В търсене на най-добрия детски психолог в София за големия ми син (който тогава беше на 9 години), попаднах на Димитрина Проданова.

След няколко посещения при нея, се убедих, че наистина съм имала късмета от първия път да попадна на най-добрия и колко е важно наистина в чии ръце ще довериш душата и емоциите на своето дете.

Аз лично бях впечатлена от умелите подходи, които използва при работата си с деца, професионалното отношение в изграждането на доверие, спокойствието, което осигурява. За богатия й опит говореше и индивидуалния подход, който е важен за нея при срещите й с всяко дете.

Тъй като синът ми нямаше сериозен проблем, положителния ефект върху него и нас родителите беше налице само след няколко посещения, но въпреки всичко детето ми си намираше причини да запишем час за още една, и още една среща. Това е повече от красноречиво за мен, майката, за истинския професионализъм и любовта към работата на Димитрина Проданова.

Ако отново ми се наложи да ползвам услугите на психолог, не бих се замислила към кого да се обърна за помощ или съдействие.

Препоръчвала съм я и на мои приятели, които споделят същите положителни обратни връзки.

Свързани публикации